Audi Q5 Sportback seitliche Frontansicht

SUV i ripërcaktuar

Audi Q5 Sportback kombinon performancën e fuqishme të një SUV me përdorshmërinë e lartë.

Çdo udhëtim është një deklaratë

Dizajni i Audi Q5 Sportback bën përshtypje me karizmën e tij dinamike dhe të sigurt. Linja e pajisjeve S line vendos thekse shtesë sportive.

 

Nënshkrimi i dritës së pasme 1

Nënshkrimi i dritës së pasme 2

Nënshkrimi i dritës së pasme 3

Dinamika emocionuese e drejtimit

Audi Q5 Sportback bën përshtypje me përshpejtimin spontan, dinamik dhe trajtimin e shkathët. Ka një motorr quattro me teknologji ultra, i cili monitoron vazhdimisht gjendjen e drejtimit dhe shpërndan çiftin rrotullues tek disqet sipas nevojës. Kjo do të thotë që ju mund të përjetoni sjellje të saktë të drejtimit dhe drejtim sportiv, të anuar nga pas. Për të siguruar një përvojë drejtimi të përshtatur për nevojat tuaja, Audi drive select ju ofron mënyra të ndryshme për vendosjen e karakteristikave të dëshiruara të automjetit. Më shumë dinamikë, më shumë rehati ose e kombinuar individualisht.

Pjesa e brendshme: praktike dhe funksionale

Kombinimi i madhësisë, performancës dhe funksionalitetit karakterizon Audi Q5 Sportback. Pozicioni i ngritur i ndenjëseve siguron një pasqyrë të mirë të trafikut. Linjat e saj të orientuara horizontalisht nënvizojnë përshtypjen e hapësirës dhe komoditetit. Një shtresë dekorative tredimensionale kalon në të gjithë gjerësinë e panelit të instrumenteve.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant13. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi Q5

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 5,6-9,7 l/100 km

Emetimet e CO₂1: 147-238 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ me diapazon në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.