Audi Q5 seitliche Heckansicht

Më shumë se një SUV

Audi Q5 kombinon sportivitetin me përshtatshmërinë e lartë në përditshmëri.

Dizajn me karizëm

Gjuha e dizajnit të Audi Q5 magjeps me elemente sportive dhe karizëm të sigurt. Pjesa e përparme e automjetit me pamje të qartë skulpturore me hyrje të larta ajri dhe një kornizë e vetme e sheshtë dhe e gjerë Audi, duke përfshirë një pamje vertikale me shirita, demonstrojnë një ndjenjë të fortë vetëbesimi. Struktura trapezoidale, difuzori me shirit tërthor dhe shiriti i kromit nën drita në të gjithë gjerësinë e automjetit në mënyrë harmonike përmbyllin dizajnin dinamik.

Skenarët e rinj të ndriçimit

Ndarja e OLED-ve në segmente të vogla, individualisht të kontrollueshme me një rregullim tredimensional mundëson skenarë të rinj ndriçimi falë vendosjes mbresëlënëse. Kur blini një automjet, ekzistojnë tre modele të ndryshme të theksimit të dritave të pasme për të zgjedhur për të personalizuar automjetin. Në varësi të mënyrës së drejtimit, karakteri i theksimit të dritës së pasme rregullohet automatikisht gjatë përdorimit. Dritat e pasme dixhitale OLED ofrojnë zbulimin e afërsisë: Nëse automjeti është i palëvizshëm dhe një automjet tjetër ose përdorues të tjerë të rrugës afrohen nga pas brenda më pak se 2 metrash, të gjithë segmentet OLED aktivizohen automatikisht si një rritje e dukshme në sipërfaqe.

 

Nënshkrimi i dritës së pasme 1

Nënshkrimi i dritës së pasme 2

Nënshkrimi i dritës së pasme 3

Dinamika emocionuese e drejtimit

Audi Q5 bën përshtypje me përshpejtimin spontan, dinamik dhe trajtimin e shkathët. Ai ka një motorr quattro plotësisht të ndryshueshëm. Kjo do të thotë që forcat lëvizëse mund të shpërndahen në disqe individuale sipas nevojës. Përveç kësaj, Audi drive Select ju lejon të vendosni karakteristikat e dëshiruara të automjetit në mënyra të ndryshme të disponueshme.

Shumë hapësirë ​​për individualitet

Gama e pajisjeve të disponueshme për sediljet shtrihet në një funksion masazhi4. Në errësirë, paketa e ndriçimit të ambientit plus4 vendos thekse tërheqëse - standard në paketën e pajisjeve të përzgjedhjes së dizajnit të brendshëm4. Lidhur me botën – sigurisht në Audi Q5. Me pikat e interesit në internet, për shembull, mund të shfaqni pikat e karburantit ose garazhet e parkimit në afërsi direkt në MMI Navigation plus me MMI touch4. Përfshirë oraret e hapjes, disponueshmërinë dhe çmimet.

Der Audi Application Store in Ihrem Audi

Nutzen Sie eine Auswahl beliebter Apps wie z. B. Spotify oder YouTube direkt im MMI Ihres Fahrzeugs – ohne den Umweg über ein Smartphone. Mit Alexa6, dem Sprachdienst von Amazon, können Sie zum Beispiel Nachrichten hören, die Wettervorhersage oder Sportergebnisse abrufen, Musik streamen und vieles mehr.

I personalizuar dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën e botës së temave të aplikacionit tuaj myAudi dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant13. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi Original Zubehör

Audi Original Zubehör6 bietet Ihnen zahlreiche Möglichkeiten, Ihren Audi Q5 um einige Facetten zu bereichern. Zum Beispiel mit dem Stylepaket Offroad, Trittbrettern, diversen Rädern oder der Ski- und Gepäckbox.

Audi Q5 Sportback

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 5,6-9,7 l/100 km

Emetimet e CO₂ të kombinuara1: 148-238 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ brenda intervalit të zëvendësimit të gomave/rrotave të përdorura.