Q8 e-tron

 
 
Audi Q8 e-tron Heckansicht

Elektrike. Dhe plot detaje të mrekullueshme

Audi e-tron ka përmbushur rolin e tij pionier si një automjet thjesht elektrik. Kjo është arsyeja pse tani është koha e duhur për ta shtuar atë në radhët e modeleve Audi me emër - si Audi Q8 e-tron.

 

Të dhëna Audi Q8 55 e-tron quattro

Karikohet nga 10% deri në 80% in

31

Min. 1

në fuqinë maksimale të karikimit DC

Gama (WLTP), deri në

582

km

Fuqia maksimale e karikimit DC, deri në

170

kW 2

Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar4) në kWh/100 km: 20,3–25,58; Emetimet e CO₂ (të kombinuara 4) në g/km: 0. Informacion mbi konsumin e karburantit/energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ në intervale në varësi të pajisjes së zgjedhur të automjetit. Vetëm vlerat e konsumit dhe emetimit sipas WLTP dhe jo sipas NEDC janë të disponueshme për automjetin.

 

Hapësirë ​​e bollshme

Bateria e tensionit të lartë me një kapacitet deri në 106 kWh (neto) siguron një distancë maksimale deri në 582 kilometra. Nëse niveli i ngarkimit të baterisë është i ulët, mund të p.sh. përdorni potencialin e mëtejshëm të diapazonit duke aktivizuar modalitetin Range në MMI.

Udhëtoni të qetë

Ekzistojnë një shumëllojshmëri opsionesh karikimi për Audi Q8 e-tron në shtëpi dhe në lëvizje. Me Plug & Charge mund të karikoni edhe më lehtë. Dhe falë kapacitetit të shtuar të baterisë dhe ofertës gjithëpërfshirëse të karikimit, ju mund të shijoni lëvizshmërinë elektrike edhe në udhëtime të gjata.

 

Të dhënat Audi Q8 55 e-tron quattro

Fuqia maksimale elektrike

300

kW

Çift rrotullues total: 664 Nm

Përshpejtimi (0-100 km/h)

5.6

Sek. 3

Kapaciteti i baterisë (neto), deri në

106

kWh

 

Elektrizuese në shikim të parë

Audi Q8 e-tron me pamjen e tij të re dhe nënshkrimin specifik të dritave të ditës pasqyron gjithashtu teknologjinë progresive nga jashtë. Arkitektura quattro me linjën e saj të modeluar dhe nënshkrimin specifik të dritës së drejtimit gjatë ditës theksohen veçanërisht nga përfundimi i bojës Chronos Grey Metallic.

Dizajn i sofistikuar i brendshëm

Prisni më shumë sesa thjesht një hapësirë ​​​​bujare. Materialet e zgjedhura, mjeshtëria e klasit të parë dhe funksionet e avancuara dixhitale e bëjnë çdo makinë në Audi Q8 e-tron një përvojë premium.

Eksperiencë e re ngarje

Hyni dhe përjetoni nxitimin pothuajse të heshtur të motorëve elektrikë. Përfitoni nga rritja e tërheqjes dhe qëndrueshmërisë falë lëvizjes me të gjitha rrotat quattro plotësisht elektrike. Dinamika e përmirësuar e drejtimit falë pezullimit adaptiv me ajër dhe sistemeve të shumta të ndihmës. Një fiksues i lëvizshëm i rimorkios është i disponueshëm si opsion.

 

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music të integruar

Shijoni përvojën e fundit muzikore në automjetin tuaj me Apple Music. Transmetoni mbi 100 milionë këngë pa probleme dhe pa reklama – drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Ju gjithashtu keni akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni sipas artistit, këngëve, albumeve dhe playlist-ave.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi SQ8 Sportback e-tron.

 
 
 

Audi exclusive

Bëjeni Audi Q8 e-tron tuaj unik – po aq të pagabueshëm sa edhe ju – me Audi ekskluzive

 

Audi Q8 Sportback e-tron

Konsumi i energjisë elektrike (i kombinuar4) në kWh/100 km: 19,7–25,6; Emetimet e CO₂ (të kombinuara 4) në g/km: 0. Informacion mbi konsumin e karburantit/energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ në intervale në varësi të pajisjes së zgjedhur të automjetit. Vetëm vlerat e konsumit dhe emetimit sipas WLTP dhe jo sipas NEDC janë të disponueshme për automjetin.