Audi A6 Avant von schräg vorne

I gjithanshëm me vendosmëri

Qoftë një takim biznesi apo një udhëtim fundjave - me Audi A6 Avant do të shijoni gjithmonë një pamje të sigurt falë pajisjeve të linjës S duke përfshirë elementë të rinj dizajni në pjesën e përparme dhe të pasme të automjetit.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni Audi A6 Avant në pamjen interaktive 3D.

Dinamika në çdo linjë

Vija e hershme e pjerrët e çatisë dhe shtylla e sheshtë D e Audi A6 Avant krijojnë një siluetë të pavarur. Pamja e pasme të bën përshtypje me spoilerin sportiv të skajit të çatisë dhe difuzorin e ri të projektuar në krom të errët mat, duke përfshirë shiritat e zbukurimit në gri platin.

Dëshmon madhështi

Koncepti i optimizuar i hapësirës i Audi A6 Avant i ofron të gjithëve më shumë hapësirë ​​për këmbët, kokën dhe shpatullat me vëllimin e zakonshëm bujar të bagazhit. Mbështetësja e ndarë e sediljeve të pasme me opsionin e ngarkimit të plotë mund të paloset në mënyrë fleksibël në një raport 40:20:40. Me një vëllim ngarkimi deri në 1680 litra, të gjitha opsionet janë të hapura për ju.

Elegant dhe intuitiv

Në brendësinë e Audi A6 Avant, reduktimi është tipari kryesor i dizajnit estetik. Vështirë se ka ndërprerës, pak butona - ekranet e përgjigjes me prekje MMI janë plotësisht të integruara në sipërfaqe.

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa8, shërbimin zanor të Amazon, ju mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

Persönlich statt gewöhnlich

Faszinierende Fotos oder berühmte Kinohelden: einfach in Ihrer myAudi App13,12 im Bereich Themenwelt13,2 Ihr Lieblingsbild auswählen und im MMI als Hintergrund anzeigen lassen. Schöner Effekt: Das Ambiente-Lichtpaket plus3 passt die Farbstimmung automatisch an das Motiv an.

Hinweis: Hintergrund im MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Mild-Hybrid-Technologie

Alle Motoren im Audi A6 Avant sind mit der Mild-Hybrid-Technologie von Audi ausgestattet, die den Verbrauch durch Energierückgewinnung im Alltagsbetrieb senken kann. Dabei kooperiert ein Riemen-Starter-Generator mit einer Lithium-Ionen-Batterie und erzeugt so zusätzliche Energie, die zu einer verbesserten Beschleunigung, mehr Effizienz und gesteigertem Fahrkomfort führt.

Audi exclusive15

Machen Sie aus Ihrem Audi A6 Avant ein inspirierendes Unikat, so unverwechselbar wie Sie selbst – durch Audi exclusive15. Mit ausgewählten Dekoren, farbigem Leder und individueller Lackierung aus einem großen Farbangebot. Ganz so, wie Sie es wünschen.

 

Audi A6 Limousine

Kraftstoffverbrauch kombiniert1: 5,3-6,7 l/100 km CO₂-Emissionen1: 138-176 g/km

Angaben zu Kraftstoffverbrauch, Stromverbrauch und CO₂-Emissionen bei Spannbreiten in Abhängigkeit vom verwendeten Reifen-/Rädersatz.