A6 Limousine­­­

 
 
Audi A6 Limousine

Bukuri klasike me tipare atletike

Audi A6 Sedan në linjën e pajisjeve të avancuara është sportiv dhe elegant në çdo këndvështrim: nga Audi Singleframe në një strukturë të re.

Deklaratë e qartë. Nga çdo perspektivë

Nga korniza e zgjeruar Audi Singleframe deri te hyrjet anësore të ajrit me kapëse kromi sportive te fenerët e ngushtë - pjesa e përparme e Audi A6 Sedan lë përshtypje me progresivitetin e saj. Linja e mprehur e shpatullave me kthesat e forta mbi harqet e rrotave thekson arkitekturën quattro. Pasqyrat e jashtme ulen në mënyrë sportive në pragjet e dyerve.

Hapësirë ​​për më shumë

Brendësia e gjerë e sedanit Audi A6 ju përkëdhel me karakteristika të shumta komforti, një koncept funksionimi të përshtatshëm individualisht dhe një nivel të ulët zhurme.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni sedanin Audi A6 në pamjen interaktive 3D.

Dyqani i aplikacioneve Audi në Audi-n tuaj

Përdorni një përzgjedhje të aplikacioneve të njohura si: Për shembull, Spotify ose YouTube direkt në MMI të automjetit tuaj - pa pasur nevojë të kaloni përmes një smartphone. Me Alexa, shërbimin zanor të Amazon, mund të dëgjoni lajmet, të kontrolloni parashikimin e motit ose rezultatet sportive, të transmetoni muzikë dhe shumë më tepër.

Personal dhe aspak i zakonshëm

Foto magjepsëse ose heronj të famshëm të kinemasë: thjesht zgjidhni foton tuaj të preferuar në zonën Theme World13,3 të aplikacionit tuaj myAudi13,12 dhe afishojeni atë si sfond në MMI. Efekt i bukur: Paketa e ndriçimit të ambientit plus3 përshtat automatikisht disponimin e ngjyrave me subjektin.

Shënim: Imazhi vjen nga Audi A6 Avant6. Sfondi në MMI: © Thomas Hoepker – Magnum PhotosHinweis: Die Abbildung stammt vom Audi A6 Avant6. Hintergrund im MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Më i shkathët. Më e manovrueshme. Më sportive

Drejtimi standard progresiv siguron dinamikë të fuqishme të drejtimit falë një raporti të vendosur të drejtimit sportiv. Drejtimi dinamik opsional me të gjitha disqet rrit ndjeshëm shkathtësinë dhe manovrimin. Rrotat e disponueshme opsionale 21 inç nënvizojnë atletizmin dhe në të njëjtën kohë ofrojnë rehati të përmirësuar të zhurmës.

Më të dallueshme. Me Audi ekskluzive

Bëjeni sedanin tuaj Audi A6 një pjesë frymëzuese, unike, po aq unike sa ju - me Audi ekskluziv. Me dekore të zgjedhura, lëkurë me ngjyra dhe bojëra individuale nga një gamë e gjerë ngjyrash. Ashtu siç dëshironi.

Përvoja mbresëlënëse e ndriçimit

LED i nivelit fillestar projekton unazat Audi me dritë LED në sipërfaqe dhe siguron një pamje të pagabueshme.

 

Audi A6 Avant

Konsumi i karburantit i kombinuar 1: 5,4-6,7 l/100 km

Emetimet e CO₂1: 143-176 g/km

Informacion mbi konsumin e karburantit, konsumin e energjisë elektrike dhe emetimet e CO₂ në intervale në varësi të grupit të gomave/rrotave të përdorura.