Audi A3 Limousine

Progresi është bërë i prekshëm

Sedani Audi A3 është plotësisht i lidhur në mënyrë dixhitale - nga info-argëtimi deri tek sistemet e asistencës.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni sedanin Audi A3 në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime konfigurimi të parapëlqyera

Baza

A3 Sedan 30 TFS

  • Paketa Biznes
  • Fenerët LED dhe dritat e pasme LED
  • Suport në parkim plus me asistencë në parkim
 

Teknologjitë inovative

Teknologji të ndryshme dhe sisteme ndihmëse per shoferin11 në Audi A3 Sedan ofrojnë mbështetje, për shembull, kur devijoni, përshpejtoni dhe frenoni. Kjo rrit ndjeshëm komoditetin e drejtimit në distanca të gjata dhe në trafikun e qytetit.

Koncepti i funksionimit dhe sistemet infoargëtuese

Die Audi A3 Limousine ist auf intuitive Bedienung ausgelegt, wie zum Beispiel die optionale MMI Navigation plus mit MMI touch. Die optionalen Ausstattungen Audi virtual cockpit plus und das Head-up-Display (9) sorgen dafür, dass zusätzliche Informationen im direkten Sichtbereich der fahrenden Person angezeigt werden. Das serienmäßige 10,1-Zoll-MMI touch-Farbdisplay ist in eine Fläche in schwarz Hochglanz eingebettet.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music10 të integruar

Shijoni përvojën muzikore në makinën tuaj me Apple Music10. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacioneve radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback2.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa4 ose Amazon Music4 në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon, tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

 

Përshtypja e parë ka rëndësi

Që me shikim të parë, vihet re Korniza e gjerë Audi Singleframe me një grilë të mrekullueshme të radiatorit ne forme hoje mjalti. Vija e vazhdueshme anësore shkon deri në derën e pasme, duke theksuar gjatësinë e sedanit Audi A3. Gomat e gjera i japin mjetit një karakter sportiv.

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron3.

 
 

Audi A3 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,3-7,8 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.