Të dhënat teknike të sedanit Audi A3.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A3 Sedan 30 TFSI (81 kW)

A3 Sedan 30 TFSI (81 kW) S tronic

A3 Sedan 35 TFSI (110 kW)

A3 Sedan 35 TFSI (110 kW) S troni

A3 Sportback 40 TFSI (140 kW) quattro S tronic

A3 Sedan 30 TDI (85 kW)

A3 Sedan 30 TDI (85 kW) S tronic

A3 Sedan 35 TDI (110 kW)

A3 Sedan 35 TDI (110 kW) S tronic

A3 Sedan 40 TDI (147 kW) quattro S tronic