A3 Sportback g-tron Heckansicht

Atlet kompakt me motor me gaz natyror

Vetëm një detaj i vogël por i imët lejon të nxirren përfundime në lidhje me formën e tij alternative të lëvizjes: distinktivin g-tron në kapakun e bagazhit.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi A3 Sportback g-tron në pamjen interaktive 3D.

 

A3 Sportback g-tron në shifra

Kapaciteti i serbatorit të CNG

17.3

kg

Distanca maksimale e përshkueshme me CNG (NEFZ)

480–495

km

Kapaciteti i serbatorit të benzines

7

l

 

Formë alternative lëvizjeje: Gaz natyror

Me një fuqi prej 96 kW dhe xhiro prej 200 Nm, automjeti përshpejton nga 0 në 100 km/h në 9,7 sekonda. Kambio S tronic me 7 marshe mundëson ndryshimin e marsheve pa asnjë ndërprerje në tërheqje.

 

Dizajn sportiv: pjesa e jashtme

Rezervuarët e gazit janë të integruar në mënyrë optimale në trup, në mënyrë që dinamika e drejtimit të mos ndikohet. Me harqet e rrotave të përpunuara në mënyrë koncize, gjurmën e gjerë te gomave dhe prerjet sportive në formë pykë, Audi A3 Sportback g-tron mund të identifikohet qartë si një Sportback nga jashtë.

 

Dixhitale dhe ergonomike: ekrani dhe funksionimi

Audi A3 Sportback g-tron ofron një koncept funksionimi dhe ekrani plotësisht dixhital dhe intuitiv. Ai është i orientuar drejt personit që drejton dhe për këtë arsye është projektuar në atë mënyrë që funksione të shumta mund të përdoren gjithashtu me lehtësi gjatë drejtimit - për shembull nëpërmjet ekranit qendror me prekje. Grupi i instrumenteve dixhitale 10,25 inç tregon veçmas kapacitetin e mbetur në të dy mënyrat (CNG dhe benzinë). Audi virtual cockpit plus është opsion i disponueshëm, i cili ofron një ekran qendror 12,3 inç dhe opsione të tjera në paraqitjen grafike. Ekrani opsional Head-up-Display5 lejon që informacionet e rëndësishme të pasqyrohen në xhamin e përparmë në fushën e drejtpërdrejtë të shikimit të shoferit.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback2.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa7 ose Amazon Music7 në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sedan3.

 
 

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron4.

 
 

Audi A4 Avant g-tron