Të bind me çdo lloj forme tërheqje

Thjesht elektrike, me lëvizje hibride ose si motor me djegie: Audi A3 Sportback TFSI ofron modalitete drejtimi për çdo kërkesë.

A3 Sportback 45 TFSI e(2) shifrat

Distanca e përafërt e përshkueshme me korent.

59-63

km*

Përshpejtimi (0–100 km/h)

6.8

Sek.**

Performanca e sistemit

180

kW (245 PS)**

*Plotësisht elektrike kapaciteti i kombinuar1 sipas WLTP, për disqe 16 deri në 18 inç

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi A3 Sportback TFSI e në pamjen interaktive 3D.

 

Luksi për të mos pasur nevojë të zgjedhësh

Audi A3 Sportback TFSI kombinon më të mirën e dy botëve: vetëm me energji elektrike, funksionon me nivel të ulët zhurme dhe është pa emetim lokal. Pavarësisht zhurmës së ulët në sfond, motori elektrik ofron një tërheqje të fuqishme. Falë kompesatorëve gjatë ngasjes, energjia elektrike mund të rikuperohet.

 

Karikimi është bërë i thjeshë

Për Audi A3 Sportback TFSI e, ju keni një gamë të gjerë opsionesh karikimi në shtëpi dhe në lëvizje.

Dinamik dhe konciz

Der Audi A3 Sportback TFSI e steht kompakt auf der Straße. Der breite, sechseckige Singleframe dominiert die Frontansicht. Die Schulterlinie verläuft keilförmig von den Scheinwerfern bis zu den Heckleuchten. Dadurch wird das Fahrzeug optisch gestreckt. Die Radhäuser sind akzentuiert und die Karosserieschultern stehen prägnant hervor.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback.

Amazon Alexa dhe Amazon Music gjithmonë në bord

Me integrimin e Amazon Alexa12 ose Amazon Music12 në Audi-n tuaj, tani mund të përdorni edhe shërbimin e njohur të zërit ose muzikës nga Amazon tashmë edhe në lëvizje. Thjesht pa smartphone dhe pa aplikacion.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sedan.

 
 

Audi A3 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,3-7,8 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.