Të dhënat teknike të Audi A3 Sportback TFSI e.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A3 Sportback TFSI e 40 TFSI e (110 kW) S tronic

A3 Sportback TFSI e 45 TFSI e (110 kW) S tronic