A3 Sportback

Progresi është bërë i prekshëm

Dizajn progresiv dhe teknologji inovative - Audi A3 Sportback.

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi A3 Sportback TFSI në pamjen interaktive 3D.

Teknologjitë inovative

Teknologji të ndryshme dhe sisteme të ndihmës së shoferit3 të Audi A3 Sportback ofrojnë ndër të tjera mbështetje gjatë devijimit, përshpejtimit dhe frenimit. Kjo rrit ndjeshëm komoditetin e drejtimit në distanca të gjata dhe në trafikun e qytetit.

Sportiv, cilësor, dixhital

Në brendësi, sediljet sportive opsionale në pjesën e përparme dhe leva e lëvizjes së sediljes së pasme në panelin qëndror - në automjetet me S tronic - sigurojnë ndër të tjera dinamizëm. Parkimi On-Street4.5 i navigimit opsional MMI plus, për shembull, tregon qartë probabilitetin për të gjetur një vend parkimi të lirë përgjatë rrugëve të përcaktuara.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 100 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Dizajn emocionues

Audi A3 Sportback me disqet ekspresiv, gomat e gjera dhe linjë të vazhdueshme anash së bashku me kornizën e zmadhuar Audi Singleframe me pamje në formë hoje mjalti bën që Audi A3 Sportback të duket më sportiv se kurrë.

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron2.

 
 

Audi A3 Sedan

Konsumi i kombinuar i karburantit 1: 4,2-7,8 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.