Të dhënat teknike të Audi A3 Sportback.

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

A3 Sportback 30 TFSI (81 kW)

A3 Sportback 30 TFSI (81 kW) S tronic

A3 Sportback 35 TFSI (110 kW)

A3 Sportback 35 TFSI (110 kW) S tronic

A3 Sportback 40 TFSI (140 kW) quattro S tronic

A3 Sportback 30 TDI (85 kW)

A3 Sportback 30 TDI (85 kW) S tronic

A3 Sportback 35 TDI (110 kW)

A3 Sportback 35 TDI (110 kW) S tronic

A3 Sportback 40 TDI (147 kW) quattro S tronic