Audi RS3 Sedan

Specifikimet teknike

Audi do të thotë \"Avantazh përmes teknikës\". Ju do ta përjetoni këtë jo vetëm me motorët tanë të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë ekonomikë, por edhe me versionet tona standarde si dhe versionet e personalizuara.

 

Ju lutemi zgjidhni motorin tuaj të dëshiruar këtu:

RS 3 Sedan TFSI quattro S tronic