Diktues në performancë

Performanca është një qëndrim.

Audi RS 3 Sportback

Sedani Audi RS 3 Sportback për momentin nuk është i konfigurueshëm dhe nuk mund të porositet. Makinat aktuale të reja dhe të përdorura mund t'i gjeni tek partneri juaj Audi.

Fuqia

294

(400 PS)

Përshpejtimi (0–100 km/h)

3.8

Sek.

Xhirot

500

Nm

 

Talent i gjithanshëm që të lë pa frymë

Audi RS 3 sedan ofron performancë mbresëlënëse në të gjitha drejtimet. Dizajni i fuqishëm, dinamika e jashtëzakonshme e drejtimit dhe motori 2.5-litërsh TFSI frymëzojnë çdo ditë si të ishte dita e parë.

RS - në tërësinë e saj

Mehr Dynamik, mehr Komfort oder RS-spezifisch auf den Punkt gebracht. Mit dem RS-Dynamikpaket plus (3) und der Launch Control sowie der RS-Sportabgasanlage wird Performance zum Erlebnis. Über Audi drive select lässt sich der Fahrzeugcharakter durch drei zusätzliche RS-spezifische Fahrmodi anpassen.

 

Brendësia - interpretuar në mënyrë dinamike

Brendësia e sedanit Audi RS 3 Sportback bën përshtypje me materialet me cilësi të lartë, perpunimin e klasit të parë dhe tiparet tipike të dizajnit RS. Dinamika e drejtimit bëhet e dukshme me paketën opsionale të dizajnit RS plus5 dhe kabinën virtuale cockpit plus të Audi-t vetëm tek RS.

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music6 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music6. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback4.

 

I pa ngatërrueshëm. Audi ekskluzive7

Kthejeni Audin tuaj RS 3 Sportback të ri në një unikat frymëzues– me gamën e ngjyrave nga Audi ekskluzive7. Në pjesën e jashtme, për shembull, me bojërat e personalizuara të Audi exclusive7 në Sepang-blu me efekt perl, Goodwood-jeshile me efekt perl ose portokalli me shkëlqim.

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron8.

 
 

Audi RS3 Sedan

 

Dosja e modeleve R/RS

Kërkoni shpejt informacionin. Dosja aktuale për modelet R/RS si shkarkim në formatin PDF.