Audi S3 Limousine

Kënaqësia e drejtimit të makinës shkruhet me S

Më të fortë. Më sportive. Të magjeps menjëherë: Audi S3 Sedan në ngjyrë të kuqe Tango metalizato (2).

 

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme dhe përjetoni sedanin Audi S3 në pamjen interaktive 3D.

Sugjerime konfigurimi të parapëlqyera

S3

S3 Sedan 50 TFS

  • Paketa Biznes
  • Sedilje shoferi me Funksion memorje
  • Tavan xhami Panoramik

Sedani S3 në shifra

Fuqia

228

kW (310 PS)

Përshpejtimi (0–100 km/h)

4.8

Sek.

Xhirot maksimale

400

Nm

 

Dinamikë drejtimi e përmirësuar

Sedani Audi S3 është i pajisur për manovra të shpejta, sepse motori standart me të gjitha rrotat quattro siguron tërheqje të shkëlqyer, sistemi sportiv S për manovrim më sportiv.

 

Pamja e jashtme: Mënyra elegante për të treguar muskujt

Dizajni preçiz i Audi S3 Sedan, pjesa e pasme elegante dhe elementët specifikë S nënvizojnë sportivitetin e tij.

 

Edhe në brendësi: gjene sportive

Brendësia e sedanit Audi S3 mbetet e qartë dhe dinamike.

 

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music8 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music8. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback3.

Paketa Stylepaket Carbon

Paketa Stylepaket Carbon nënvizon karakterin sportiv të Audi S3 Sportback me komponentë cilësorë të bërë nga plastika e përforcuar me fibra karboni (Carbon). Ky material karakterizohet nga struktura e tij e rregullt gjeometrike dhe e dukshme e fibrave. Kapakët e pasqyrave të jashtme dhe tavani me kanalet e ajrimit në karbon, vendosin theks dinamik dhe formojnë një kontrast ekspresiv me bojërat e automjetit2.

Functions on Demand

Me Functions on Demand, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron4.

 
 

Audi S3 Sportback

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 8,1-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura.