Audi S3 Sportback Heck

Sportivitet i pastër

Dinamik dhe megjithatë i përshtatshëm për përdorim të përditshëm: Ky është Audi S3 Sportback.

 

S3 Sportback në shifra

Fuqia

228

kW (310 PS)

Përshpejtimi (0–100 km/h)

4.8

Sek.

Xhirot maksimale

400

Nm

Konfigurues i shpejtë

Kombinoni ngjyra dhe disqe të ndryshme me njera-tjetrën dhe përjetoni sedanin Audi S3 Sportback g-tron në pamjen interaktive 3D.

Kënaqësia e drejtimit të makinës shkruhet me S

Makina standarde quattro me të gjitha rrotat aktive siguron tërheqje të shkëlqyer edhe falë sistemit sportiv, Audi S3 Sportback mund të drejtohet me shumë saktësi dhe siguri.

Dinamik në çdo perspektivë - Pjesa e jashtme

Elementet specifike të S nënvizojnë gjithashtu pamjen e tij dinamike, siç është sistemi i shkarkimit me dy dalje, secila me zbukurime inoksi.

 
 

Edhe në brendësi: gjene sportive

Brendësia e Audi S3 Sportback vazhdon konceptin e tij të qartë të dizajnit: dinamik, i qartë dhe elegant.

 

Transmetoni muzikën tuaj të preferuar me Apple Music8 të integruar

Shijoni përvojën ultimative muzikore në makinën tuaj me Apple Music8. Dëgjoni mbi 90 milionë këngë pa kablla dhe pa reklama - drejtpërdrejt përmes MMI-së tuaj. Gjeni këngët tuaja të preferuara dhe zbuloni edhe më shumë muzikë që do t'ju pëlqejë. Zgjidhni midis tre stacione radio ndërkombëtare të moderuar nga artistë dhe artiste të mirënjohur që transmetojnë hite aktuale, klasike dhe muzikë country. Ju keni gjithashtu akses në bibliotekën tuaj personale të muzikës dhe mund të kërkoni për artistë, tituj, albume dhe lista personale dëgjimi.

Shënim: Imazhi është nga Audi A3 Sportback2.

Paketa Stylepaket Carbon

Paketa Stylepaket Carbon nënvizon karakterin sportiv të Audi S3 Sportback me komponentë cilësorë të bërë nga plastika e përforcuar me fibra karboni (Carbon). Ky material karakterizohet nga struktura e tij e rregullt gjeometrike dhe e dukshme e fibrave. Kapakët e pasqyrave të jashtme dhe bishti lart në tavan me kanalet e ajrimit në karbon vendosin theks dinamik dhe formojnë një kontrast ekspresiv me bojërat e automjetit.

Funksionet sipas kërkesës

Me Funksionet sipas Kërkesës, Audi ju ofron edhe më shumë fleksibilitet në zgjidhjen e opsioneve. Funksione të shumta mund të shtohen në çdo kohë. Funksionet mund të zgjidhen në mënyrë intuitive dhe shpejt duke përdorur aplikacionin myAudi.

Shënim: Imazhi është nga Audi e-tron7.

 
 

Audi S3 Sedan

Konsumi i kombinuar i karburantit1: 7,8-8,5 l/100 k

Informacion mbi konsumin e karburantit dhe emetimet e CO₂ sipas fashave në varësi të grupit të gomave/setit të disqeve të përdorura